dinsdag 28 juli 2009

Kitty Family


Hier even een korte update, met Max, Simba en Benji gaat alles goed. Het is een echt gezinnetje aan het worden. We hebben toch besloten om Lucifer aan ons gezin toe te voegen. Lucifer is afgelopen vrijdag bij ons gekomen, Lucifer is een hele rustige Main Coon kitten. Wel een beetje angstig nog, maar dat komt wel goed. Ook samen met de andere katten gaat het prima, Max vind hij nog een beetje eng en met Benji is hij al echte maatjes.

Binnenkort zullen er nieuwe foto's in het foto album worden toegevoegd van onze katjes.

Labels: , , ,

donderdag 16 juli 2009

Visjes in het water


Hier weer een kleine update:
Met Benji gaat alles goed, Max en Simba vinden hem ook geweldig. Max is als een echt vadertje voor Benji, Max wast en corrigeert hem.

Met ons aquarium gaat het ook erg goed, we hebben vier baby plaatjes. Gisteren zagen we 12 andere baby visjes rond zwemmen, nog geen idee of het plaatjes zijn. Vanaf aankomende week gaat Danny mee skaten met de wednesday night skate. Gisteren zijn we gaan kijken en het begon weer te kriebelen.

We zijn afgelopen zondag met onze buurtjes naar Bruno geweest, wat een hilarische film. Vanavond gaan we samen naar Harry Potter, ben benieuwd.

Labels: , ,

vrijdag 10 juli 2009

Komst van Benji!


Benji komt ons verblijden met zijn komst. Rond een uurtje
of 8 komt de vorige eigenaar hem brengen.

Benji is een kitten van de Jean Le Just Cattery.
Het is een Red Silver Blotched Tabby katerje.

Ook gaat ons nichtje Melissa over naar groep 4, met een heel
goed rapport. We zijn heel trots op haar!

Labels: , ,

vrijdag 3 juli 2009

Camping 't Oekeltje


Afgelopen zaterdag was er een BBQ bij Jannie en Job op de camping, het was reuze gezellig. Het was echt super warm weer, dus we zijn zondag nog lekker op de camping blijven hangen. Lekker bij het zwembad luieren :)

Labels: ,

Onze Main Coon deel 2


Onze zoektoch naar een Main Coon kitten is afgerond, we zijn verkocht aan twee kittens. Wat een dilemma! We zijn goed aan het nedenken over de welke kitten we willen, wat erg moeilijk is. We gaan snel nog een keer bij ze kijken, misschien dat het helpt met onze keuze.

Labels: ,

Onze Main Coon deel 1


Na het teleurstellende nieuws dat het nestje van onze keus overleden was, zijn we op zoek gegaan naar een Main Coon kitten. En geslaagd zijn we !
We hebben een optie op twee Main Coon kittens, het zijn beiden schatjes.
We vinden het erg spannend en leuk allemaal onze gezins uitbreiding :)
Als alles goed gaat hebben we rond de 18e onze kitten Lucifer/Naruto.
Lucifer is een brown tabby mackerel met wit, en Benji is een Red Silver Blotched Tabby kater.

Labels: ,