donderdag 20 augustus 2009

Hiep Hiep Hoera Melissa 8 jaar!


Gisteren was het dan zover, ons nichtje Melissa werd 8 jaar. Voor haar kinderfeestje wilde ze graag midgetgolfen. Dus we zijn gister om half 12 vertrokken naar de midgetgolfbaan, gelukkig waren het 8 lieve kinderen die zich echt voorbeeldig hebben gedragen. Van de hitte hadden we geen last omdat we omringd waren door bomen, en na twee uur midgetgolf werden de kinderen beloont met ijs en pannekoeken. Het was een geslaagd kinderfeestje!

Labels: ,

maandag 17 augustus 2009

Back to work!


Na een heerlijk weekje van samen zijn en relaxen moeten we weer aan het werk. We hebben een heerlijke week gehad, het was heerlijk weer. Op de camping hebben we drie dagen doorgebracht, lekker bij het zwembad liggen en winkelen in Breda was onze enige planning. Eenmaal thuis terug waren de katjes weer helemaal gelukkig dat we er weer waren. We hebben nog wat leuke dingen gekocht voor in huis, de tegels voor het balkon zijn eindelijk besteld en de inbouw vaatwasser is gekozen. Deze week houden we het lekker rustig, woensdag word ons nichtje Melissa 8 jaar en daar gaan we natuurlijk een mooi cadeau voor kopen. Verder willen we donderdag het vuurwerk gaan bewonderen op Scheveningen.

Labels: , , ,

vrijdag 7 augustus 2009

Vakantie


Afgelopen maandag zijn we naar de Efteling geweest met mijn nichtjes, ouders en mijn zus. Het was een gezellige dag, gelukkig hadden we prachtig weer. Vanaf morgen zijn we een weekje vrij, heerlijk we zijn er zeker aan toe. We hebben geen hele spannende plannen, we willen een paar dagen naar Danny's ouders op de camping in Rijsbergen, misschien nog even Breda in. En we willen naar de diergaarde met mijn ouders. Hopen op goed weer dan maar.

Labels: ,