donderdag 29 oktober 2009

Ons huisje


Nou we zijn druk bezig geweest in ons huis, de douche is nu helemaal af, de laatste lamp in de woonkamer hangt en onze vaatwasser is geplaatst. Er zijn twee avonden voor nodig geweest maar het eindresultaat is mooi geworden. Nooit meer afwassen :)
Vanavond vieren we Halloween in Kralingse Veer, het is ieder jaar weer een feest incl.spookbos.

Labels: , ,

zondag 18 oktober 2009

Douchecabine eindelijk af


Na lang wachten zijn we gisteren eindelijk begonnen met het bouwen van onze douchecabine. Het was een zware dag, Danny en Job zijn om half 11 begonnen en waren rond 5 uur klaar. Ons geduld is zeker beloont, we zijn erg blij met het resultaat. Vandaag nog even voegen en dan kunnen we morgen weer gebruik maken van onze douche.

Labels: ,

dinsdag 6 oktober 2009

Het is weer Herfst


De herfst is weer begonnen. De blaadjes verkleuren en vallen uit, 's Avonds word het vroeger donker en de dikke jassen en truien mogen de kast weer uit. De dagen voor warme chocomelk en speculaas zijn weer aangebroken. De afgelopen maand is er veel gebeurd in ons leventje; Danny heeft er een neefje bij, Gavin heet dit mooie ventje, Danny's oma is verhuisd naar Rijsbergen, onze danslessen zijn weer begonnen en vrienden van ons (Robert en Xenia) zijn zwanger. Allemaal leuke nieuwtjes dus.

Gisteravond zijn we naar de Ugly Truth geweest, echt we hebben ons rot gelachen. Deze film is echt een aanrader. Dit was het wel geloof ik.

Labels: , ,