maandag 25 januari 2010

Oma de Zeeuw 80


Afgelopen vrijdag was het zover, Oma de Zeeuw werd verrast met een weekendje weg voor haar 80ste verjaardag. We zijn met heel de familie naar de Katjeskelder in Oosterhout geweest. Oma is erg verwend, wij hebben haar een vergrote foto van haar oude boot cadeau gedaan en een dinnershow. We hebben ons erg vermaakt, we zijn in het bos gaan wandelen, zijn uit eten geweest, we zijn gaan zwemmen en we hebben een bezoek gebracht aan het centrum van Oosterhout. De rest van het weekend is voornamelijk gevuld met spelletjes spelen.

Labels: , , , ,

dinsdag 19 januari 2010

De makeover van Simba en Max


Gisteravond hebben Simba en Max een bezoekje gebracht aan kattentrimster Regina. Simba heeft zich voorbeeldig gedragen maar had helaas heel veel klitten op zijn huid. We hebben besloten Simba te scheren, het is echt een hele andere kat om te zien. Max is geplukt, dat halen ze al het losse haar tussen zijn vacht weg. Max was helaas iets minder voorbeeldig en liet zijn tanden af en toe zien. Na een minuut of tien gaf hij zich wel over en ging er voor liggen. Ze zien er allebei weer beeldig uit en we hebben besloten om twee keer per jaar een bezoek te brengen aan de trimster. Zo voorkomen we dat ze gaan klitten of problemen krijgen met hun vacht.

Labels: , , ,

vrijdag 1 januari 2010

Happy 2010!


Wij wensen iedereen een gelukkig en gezond 2010!
We hebben oud en nieuw bij Carola's ouders gevierd lekker oliebollen en hapjes gegeten en vuurwerk gekeken. We zijn nog even bij Danny's ouders langs geweest waar we ook volgestopt werden met een ananas oliebol en zelfgemaakte kip kerrie broodjes. Het was een jaar vol leuke dingen, mooie reizen en onverwachte wendingen. In 2010 hebben we al een aantal dingen gepland, eind van de zomer op reis naar Zuid-Afrika, eind januari weekend weg met Danny's familie omdat oma 80 word, eind januari gaan we naar Guido Weijers, in mei naar Michael Buble, in maart word Danny's vader 50 en dan gaan we ook een weekendje weg en we willen nog naar CuraƧao (vrienden opzoeken). Allemaal leuke vooruitzichten dus.

Labels: ,