vrijdag 19 februari 2010

Dinnershow Golden Oldies


Zaterdag 27 februari was het dan zover, we zijn met Oma de Zeeuw naar de golden oldies dinnershow in Breda geweest. De swingende time Travel begint met de 'The Roaring Years’: de jaren ’20 en ’30 met o.a. de Andrew Sisters en de Can-can. Daarna volgde ‘It’s all in Rock & Roll!’ De tijd van o.a. Elvis Presley, Fats Domino en The Everley Brothers. Na het hoofdgerecht volgden de jaren ’60. De tijd van ‘Beat, Hair & Soul’ met natuurlijk The beatles, Tom Jones, Ike & Tina Turner. De avond werd swingend afgesloten met de ‘Disco Dance Fever’. Oftewel de grote hits van bijvoorbeeld The Bee. Wij vonden het een geweldige avond! Het eten was erg goed en de optredens werden gebracht met veel enthousiasme en erg goede zang, zeker een aanrader.

Labels: , ,

maandag 8 februari 2010

Ons Terrarium


Onlangs waren we bij de ouders van Carola en zagen daar een terrarium met twee baardagamen erin. Vanwege de aanschaf van een nieuwe bak deden hun de huidige bak weg. Het sprak ons erg aan en we hebben besloten om de bak op te knappen en dan twee baardagamen aan te schaffen. Op 6 februari zijn we begonnen met het schuren en verven van het terrarium, we hebben de buitenkant zwart geverfd en de binnenwanden in steenkleur gespoten. Verder hebben we een verdieping in de bak gemaakt van een plank van onze oude krabpaal. Op de foto zie je het eindresultaat. Vanavond gaan we kijken voor twee jonge baardagamen, foto's volgen.

Labels: , , ,

woensdag 3 februari 2010

De nieuwe krabpaal


Vandaag zijn Max, Simba, Benji en Lucifer verrast met hun nieuwe en grotere krabpaal.
Hun oude krabpaal was echt aan vervanging toe en omdat ze er graag gebruik van maken hebben we besloten een wat grotere te kopen die geschikt is voor zware en grote katten. Zoals je op de foto kunt zien zijn ze erg blij met hun nieuwe speeltje.

Labels: , , , ,

maandag 1 februari 2010

Axestos


Afgelopen week zijn we in het nieuwe luxor theater naar de show Axestos van Guido Weijers geweest. Sommige van jullie kennen hem van zijn oudejaarsconferences van 2008 en 2009. Het was een erg leuke show en we hebben erg gelachen om zijn briljante grappen.

Labels: , ,