donderdag 30 december 2010

Merry Christmas


Bij ons was december een echte familie maand, Danny's oom Job is 50 geworden en mijn opa is 80 geworden en dat werd natuurlijk gevierd met de hele familie.

De kerst zit er alweer op, we hebben gezellige kerstdagen gehad. Kerstavond hebben we gevierd bij mijn schoonouders met een heerlijk kerst menu. 1ste kerstdag zijn we bij mijn ouders geweest, we hebben een mooi servies en een mooie fotolijst gehad en mijn Oom en Tante uit Utrecht waren er ook gezellig bij. We hebben met z'n allen gegourmet en natuurlijk zijn Melissa en Mandy erg verwend.

2e kerstdag hebben we gevierd bij Lommerijk met wat familie van Danny, we hebben gesteengrild en daarna zijn we gaan bowlen. Oud en nieuw hebben we gevierd met vrienden van ons, we hebben spelletjes op de Wii en Kinect gespeeld en dat zorgde voor hilarische momenten, verder lekker eten en mooi vuurwerk natuurlijk. Wij wensen iedereen een gezond en gelukkig 2011 toe, voor ons zal 2011 in het teken staan van de voorbereiding van ons huwelijk dat gaat plaatsvinden begin 2012.

Labels: , , ,