woensdag 25 april 2012

Wat een drukte!


We zijn zo druk met van alles, verjaardagen, bruiloften, vrijgezellenfeestjes, auto kopen... Op 8 april hebben de ouders van Carola ons mee uit eten genomen om alvast een beetje te vieren dat onze bruiloft eraan komt. We zijn meegenomen naar een Wok-restaurant in Hendrik Ido Ambacht, heerlijk gegeten en er was ook live muziek aanwezig. Een geslaagde avond!

Eind maart starte ook onze zoektocht naar een andere auto en we hebben een mooie auto gevonden, het is een Citroen C3 geworden en we zijn er helemaal happy mee. Gister even een nieuwe autoradio gekocht, altijd handig als je je ipod erop aan kan sluiten.

Zaterdag 21-4 was het dan zover, onze buurtjes Robert en Xenia zijn getrouwd! Ze zagen er prachtig uit en kleine Jacen had het ook helemaal naar zijn zin. Het was een prachtige ceremonie die werd opgevolgd door een gezellige receptie en een heerlijk diner! Helaas moesten we het feest wat vroeger verlaten omdat we naar een ander feestje moesten, mijn zus is 40 geworden en dat moest natuurlijk ook gevierd worden!

Zondag zijn we naar Plaswijck geweest voor het kinderfeestje van mijn nichtje Mandy, alweer 7 jaar! Wat gaat de tijd toch hard. Gisteren nog even mijn privé kapster Raquel ingeschakeld voor de kapsels van onze bruidsmeisjes, ze heeft er wat moois van gemaakt. Onze bruiloft komt nu erg dichtbij, nog maar 22 dagen en dan is het eindelijk zover! Wat de voorbereidingen betreft zijn we helemaal klaar, het is nu genieten en wachten tot 18 mei.

Labels: , ,