donderdag 5 juni 2014

Vakantie geboekt!

We hebben weer een mooie reis geboekt, deze keer hebben wij gekozen voor China en Tibet. 31 augustus vertrekken we naar Chengdu, deze keer word het een rondreis met z’n tweetjes. Hieronder een korte beschrijving van wat we allemaal gaan doen.

Onze reis begint in Chengdu, waar we een bezoek aan de reuzenpanda's brengen. In Leshan bezoeken we de enorme grote stenen Boeddha van wel 71 meter hoog en de heilige berg Emei, waar we per kabelbaan naar de Wannian tempel gaat en tevens zullen overnachten. Per vliegtuig reizen we naar Lhasa (Tibet). Tijdens een stadstour bezoeken we het Potala paleis, Jokhang tempel en Barkhor markt, waar duizenden pelgrims de heilige route afleggen. Vervolgens maken we een prachtige treinreis naar Xi'an, We bezoeken het indrukwekkende Terracotta Leger, de reis eindigt in het keizerlijke Beijing, waar we uiteraard een bezoek aan de Grote Muur brengen en de verboden stad.

We hebben er ontzettend veel zin in!

Labels: , , , ,

dinsdag 3 juni 2014

Papieren huwelijk

Op 18 mei waren we alweer 2 jaar getrouwd en om dit te vieren heb ik Danny verrast met een diner en overnachting op de SS Rotterdam. Om half 4 arriveerden we op de SS Rotterdam. Het was prachtig weer, zo'n 26 graden. We hebben tot een uurtje of 7 op het terras gezeten en daarna hebben we gedineerd in de Club Room. We hadden een heerlijk viergangen diner, de service en het eten waren echt super! De volgende ochtend hebben we samen ontbeten en een rondleiding op het schip gedaan, heel indrukwekkend allemaal. Daarna hebben we nog genoten van het prachtige weer en een lekkere lunch op het voordek.

Labels: , , ,

Bruiloft Maurice en Marianne

Op 16 mei is mijn zus getrouwd met haar vriend Maurice in het Streekmuseum in Krimpen a/d IJssel. Het was prachtig weer en alles liep op rolletjes. Na de ceremonie zijn we met de dag gasten foto's gaan maken, Danny was de fotograaf op deze mooie dag, we zijn erg blij met het resultaat. Na de ceremonie zijn we met z'n allen gaan eten, gevolgd door de bruidstaart. Om 8 uur begon het feest met DJ, er werd gedanst en gelachten. Het bruidspaar heeft in de avond nog een geluks balon opgelaten. Het was een geslaagde dag!

Labels: , ,