maandag 29 maart 2010

Paasweekend


En toen was het alweer pasen, de lente is echt begonnen in Nederland. We hebben onze lente schoonmaak weer achter de rug en alles is opgeruimd en schoon. Op 1ste paasdag zijn we gaan gourmetten met Danny's ouders, zusje en zwager, het was een gezellige avond en Danny heeft origami haasjes gemaakt. 2e paasdag hebben we doorgebracht bij mijn ouders, mijn moeder heeft een heerlijke rijsttafel gemaakt en we hebben eieren gezocht met mijn nichtjes.

Labels: ,

dinsdag 23 maart 2010

Maart


Op 13 maart heb ik mijn 25ste verjaardag gevierd met familie en vrienden, ik heb van Danny een hele mooie Biaci bedelarmband gehad en 25 prachtige rode rozen. Van het geld dat ik heb gehad ben ik schoenen, bedels voor mijn armband en parfum van Gucci gaan kopen. Ik heb een heerlijke verjaardag gehad! Op 19 maart is Danny's vader 50 geworden en om dit te vieren zijn we naar Center Parcs geweest. We zijn lekker uit eten geweest, hebben veel gezwommen, in de Sauna gezeten en genoten van de shows op de Plaza. We hebben nog een lantaarn gewonnen voor op het balkon met de bingo. Zaterdag 20 maart is de rest van de familie naar Center Parcs gekomen om de verjaardag van Danny's vader te vieren. De huisjes waren ook erg luxe, alle kamers hadden een badkamer met een regendouche of bubbelbad en we hebben ook nog heerlijk weer gehad.

Labels: , , , ,

vrijdag 12 maart 2010

Update baardagamen


We hebben 3 weken geleden vier jonge baardagamen gekocht, 1 ervan is van de ouders van Carola maar omdat ze nog zo klein zijn laten we ze samen opgroeien. Als ze een maand of 6 zijn zal er een baardagaam naar de ouders van Carola verhuizen. Ze zijn nu bijna 4 maanden oud en groeien hard, ze zijn ook heel nieuwsgierig en de katten vinden het ook erg interessant. Er is 1 baardagaam die wat rustiger is dan de rest en het is nog even afwachten of deze het gaat halen maar we doen ons best. We zijn deze week naar Alice in Wonderland (3D) geweest en we vonden het erg mooi gemaakt en Johnny Depp was weer briljant.

Labels: ,