zondag 29 november 2009

De operatie...


Woensdag was het zover, om 7:10 moesten we ons melden bij het IJsseland ziekenhuis. We werden vrij snel geholpen, voor ik het wist lag ik in een mooi blauw jurkje in een ziekenhuis bed. Om 8:30 werd ik naar de voorbereidingskamer gebracht. Bij de ingang van de voorbereidingskamer moesten we afscheid nemen. Ik werd voorbereid voor de operatie, mooie stickers op mijn borst, een infuus (wat uiteraard weer twee keer over moest). Om 9:15 werd ik naar de operatie kamer gebracht en ging onder narcose. Ik werd om 10:15 wakker in de uitslaapkamer en voelde me duf maar had geen pijn. Binnen 15 minuten was ik weer op mijn kamer en mocht Danny bij me. Ik mocht nadat ik had gegeten en gedronken om 13:00 uur weer naar huis. Ik moet zeggen dat alles me is meegevallen, ziekenhuis personeel was heel aardig en ik word natuurlijk lekker verwend. Ik vind zoveel steun bij Danny, hij verwend me met oliebollen, bloemen, dvd's, x-box spellen haha. Ik lig nog wel op bed maar de pijn valt me mee, pijnstillers neem ik netjes iedere paar uur in en 9 december krijgen we de uitslag van de weggenomen cellen. We gaan van het beste uit.

Labels: , , ,

woensdag 18 november 2009

Hiep Hiep Hoera Danny is 27 jaar!


Woensdag was het eindelijk zover, Danny was jarig. Hij heeft van mij een Wacom Tablet gehad, je weet wel zo'n handig teken ding :) en ik heb een hellium ballon laten bezorgen op zijn werk. We zijn samen lekker sushi gaan eten bij Sumo en daarna zijn we naar huis gegaan en hebben we op de bank een serie gekeken. Zaterdag is het natuurlijk gevierd met familie en vrienden, incl. taart met kaarsjes. Mijn moeder heeft lekkere salades en gekruid gehakt gemaakt en Danny's vader heeft kippen vleugeltjes gemaakt, verder waren er pittige worstjes en pasteitjes. Hij is erg verwend, hij heeft natuurlijk bier en whisky gehad maar merendeels geld. We zijn vanmiddag even naar de stad geweest om wat spelletjes te kopen, hij heeft Assasins Creed 2 en Forsa motersport gekocht, we hebben ook band hero besteld voor de Xbox. Danny gaat volgende week naar de HME beurs om te kijken voor andere spellen/gadgets.

Labels: , , ,

maandag 16 november 2009

De uitslag....


Vandaag was het zover, de gynaecoloog belde met de uitslag van het onderzoek. Helaas was het minder goed nieuws dan wij hadden verwacht. De gynaecoloog vond de geteste cellen te onrustig. Volgende week woensdag is er dan ook een afspraak gemaakt in het ziekenhuis om deze cellen operatief te verwijderen. Het gaat gelukkig om een dagopname en ik moet onder gehele narcose. Na deze operatie blijf ik gedurende twee jaar onder controle en zal ieder half jaar terug moeten komen. Maar het goede nieuws is, dat we als het goed is na die twee jaar het startschot krijgen om een gezinnetje te stichten.

Labels: ,

dinsdag 3 november 2009

Spannende tijden


De laatste weken zijn we erg druk geweest met wat laatste wensen in ons huisje. Zoals een douchewand, een andere lampenkap en een vaatwasser. We genieten vooral heel erg van de vaatwasser. Wat een luxe zeg.

Een tijdje geleden heb ik een uitstrijkje laten maken bij de huisarts, afgelopen maandag hebben we de uitslag gehad. Helaas niet zo goed als dat we hadden gehoopt. Op zo'n moment gaan er natuurlijk enge gedachten door je hoofd, en dan proberen rustig te blijven. Ik heb pap 3B, wat inhoud dat ik afwijkende (onrustige cellen) heb, de huisarts heeft me doorverwezen naar een gynaecoloog. Vrijdag 6 november gaat deze een conisatie doen, er wordt dan een kegelvormig stukje weefsel weggehaald. Dit gebeurt door middel van een ronde inkeping in de baarmoederhals te maken met behulp van een normaal mesje. Gelukkig krijg ik pijnstillers, verder is het afwachten van de uitslag. Er kan ook helemaal niks aan de hand zijn, misschien is het een kwestie van medicatie.

Wat leuker nieuws is dat we vrijdag 6 november lekker doorgaan naar Center Parcs, even lekker ontspannen samen. We verheugen ons er erg op.

Labels: , ,