vrijdag 21 september 2012

Time Flies


Jeetje wat gaat de tijd snel, de afgelopen maand hebben we zoveel gedaan en meegemaakt. Aan het begin van September ging het erg slecht met mijn opa en we waren erg bang dat hij het niet zou redden, het was tijd voor een familie dagje gevuld met lekker eten, gelach maar ook tranen. Gelukkig is hij er nog maar we moeten er rekening mee houden dat het een aflopende zaak is. Moeilijk en hard om te horen maar het is fijn dat we nog wat extra tijd met hem hebben.

Verder ben ik per 1 september 32 uur gaan werken en ik geniet er erg van! We zijn samen met twee vrienden een weekendje naar Center Parcs geweest en het was weer geweldig. We hebben veel tijd doorgebracht in de wildwaterbaan, lekker uit eten geweest, gewandeld en verder genieten van de natuur en de rust.

Verder hebben we eindelijk ons trouwalbum ontvangen en we zijn ontzettend blij met het resultaat! Het complete digitale album is natuurlijk te bewonderen bij onze foto's op dclife.nl. Het word nog een hele uitdaging om die ene foto te vinden voor een uitvergroting.

Labels: , , , ,

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage